Over AdminPerfect

Ondernemers hebben of krijgen te maken met zaken zoals het inrichten van de interne organisatie om te voldoen aan de eisen van de klant, de verwachtingen en behoeften van de onderneming, belastingwetgeving, de sociale verzekeringswetten en andere wet- en regelgevingen.

AdminPerfect is een dynamisch administratiekantoor gespecialiseerd in het totaalpakket van bedrijfsadministratie, HR & salarisadministratie, belastingadvies, strategisch management en automatisering. Wij combineren professionaliteit met een naadloos aansluitend persoonlijk tintje. Dé formule voor het gewenste bedrijfsresultaat en een prettige samenwerking met de diverse stakeholders. U hebt als ondernemer uw handen vrij om datgene te doen waar het werkelijk om draait: controle over de economische activiteit van uw bedrijf met als zeer kritische succesfactor het maken van winst.

Bij AdminPerfect kunt u kiezen voor het totaalpakket of onderdelen daarvan. Doet u graag zelf de eigen boekhouding dan is het ook mogelijk dat AdminPerfect u daarin op maat begeleidt en adviseert.

De diensten van AdminPerfect zijn er voor zowel de ondernemer als de particuliere vermogenden.

Visie

AdminPerfect is, in retrospectie, het bedrijf dat met u heeft samengewerkt om u controle te geven over uw bedrijf en uw maximale potentie te bereiken.

Missie

De klant als opdrachtgever op elk moment relevant inzicht te verschaffen in zijn eigen administratie door het ter beschikking hebben van juiste en tijdige kwalitatieve rapportages op financieel en organisatorisch gebied. Dit geldt ook voor de adviezen op maat ten einde de juiste en beste beslissingen te kunnen nemen voor de betreffende organisatie. Wij zullen een goede en geschikte partner zijn voor onze klanten. Onze klanten mogen altijd op ons rekenen en vertrouwen.